Sinta

Indonesia
Select Country
Select country
Search Country by Name

Author Profile

photo
SAPTARIANA
SINTA ID : 6042937
Subjects/Areas:
id ID
0.29
Overall Score
0
3 Years Score
15
Overall Score V2
0
3 Years Score V2
0
Books
103118
Rank in National
146347
3 Years National Rank
0
IPR
770
Rank in Affiliation
946
3 Years Affiliation Rank

Documents per Year

Citations per Year

Documents per Year

Research Output

Articles
Conference
Other
Total
0
0
0
0

Quartile

Q1
Q2
Q3
Q4
Undefined
0
0
0
0
0

Accreditation

 
S1
S2
S3
S4
S5
S6
Uncategorized
 
0
0
0
0
0
0
20

Score

Documents
Citations
H-Index
i10-Index
G-Index
0
0
0
0
0

20
30
1
1
0

0
-
-
-
-
Top 5 Papers by Citations Citation
Perbedaan brownies tepung ganyong dengan brownies tepung terigu ditinjau dari kualitas inderawi dan kandungan gizi
Universitas Negeri Semarang | vol: | issue : | 2013
29
Peningkatan Kualitas Produksi Rengginang Ketan Menggunakan Teknologi Pengering Buatan
Rekayasa: Jurnal Penerapan Teknologi dan Pembelajaran 12 (1), 10-15 | vol: | issue : | 2014
1
PENERAPAN IPTEK PADA USAHA KUE KERING DESA BUGO KABUPATEN JEPARA
Rekayasa: Jurnal Penerapan Teknologi dan Pembelajaran 13 (1) | vol: | issue : | 2015
0
PANITIA PROSIDING SEMINAR INTERNASIONAL
| vol: | issue : | 0000
0
Studi Eksperimen Pemanfaatan Tepung Kulit Tauge Kacang Hijau Sebagai Bahan Campuran Serta Pengaruhnya Terhadap Kualitas Cookies
Universitas Negeri Semarang | vol: | issue : | 2010
0
Best viewed in resolution 1024x768 and higher
SINTA was originally initiated by:

UNISSULA

Universitas Islam Sultan Agung

UAD

Universitas Ahmad Dahlan

UNSRI

Universitas Sriwijaya
The Team:

Imam Much Ibnu Subroto

Universitas Islam Sultan Agung

Tole Sutikno

Universitas Ahmad Dahlan

Deris Stiawan

Universitas Sriwijaya

Ahmad Heryanto

Universitas Sriwijaya

Sam F Chaerul

Universitas Islam Sultan Agung

Herman Yuliansyah

Universitas Ahmad Dahlan