Sinta

Indonesia
Select Country
Select country
Search Country by Name

Author Profile

photo
MUHAMMAD ANSORI
SINTA ID : 6019367
Subjects/Areas:
id ID
0.63
Overall Score
0.01
3 Years Score
32
Overall Score V2
1.5
3 Years Score V2
0
Books
78071
Rank in National
101598
3 Years National Rank
0
IPR
662
Rank in Affiliation
755
3 Years Affiliation Rank

Documents per Year

Citations per Year

Documents per Year

Research Output

Articles
Conference
Other
Total
0
0
0
0

Quartile

Q1
Q2
Q3
Q4
Undefined
0
0
0
0
0

Accreditation

 
S1
S2
S3
S4
S5
S6
Uncategorized
 
0
0
0
0
0
0
31

Score

Documents
Citations
H-Index
i10-Index
G-Index
0
0
0
0
0

31
60
5
1
0

0
-
-
-
-
Top 5 Papers by Citations Citation
Pemanfaatan Tepung Daging Ikan Layang untuk Pembuatan Stick Ikan
Universitas Negeri Semarang | vol: | issue : | 2013
28
Eksperimen Pembuatankerupuk Rasa Ikan Banyar Dengan Bahan Dasar Tepung Komposit Mocaf dan Tapioka
Universitas Negeri Semarang | vol: | issue : | 2013
9
Penggunaan asam sitrat dan natrium bikarbonat dalam minuman jeruk nipis berkarbonasi
Food Science and Culinary Education Journal 1 (1) | vol: | issue : | 2012
6
Menentukan titik optimal koagulasi santan dengan pendekatan filtrasi
Jurnal Kompetensi Teknik 1 (1) | vol: | issue : | 2009
6
Eksperimen Pembuatan Dodol Ganyong Komposit Dengan Tepung Ketan Putih Penambahan Sari Buah Parijoto
Universitas Negeri Semarang | vol: | issue : | 2013
6
Best viewed in resolution 1024x768 and higher
SINTA was originally initiated by:

UNISSULA

Universitas Islam Sultan Agung

UAD

Universitas Ahmad Dahlan

UNSRI

Universitas Sriwijaya
The Team:

Imam Much Ibnu Subroto

Universitas Islam Sultan Agung

Tole Sutikno

Universitas Ahmad Dahlan

Deris Stiawan

Universitas Sriwijaya

Ahmad Heryanto

Universitas Sriwijaya

Sam F Chaerul

Universitas Islam Sultan Agung

Herman Yuliansyah

Universitas Ahmad Dahlan